Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
Czytali temat:
MIchal kalamalza Draki Życie (3838 niezalogowanych)

()
Początkujacy
Tu jakos tego krzyku slychac nie bylo
Zgłoś wpis
750 Postów
Latający Holender
Iza inaczej bys pisala jak bys stała obok mnie
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
hehehe...pewnie tak az strach sie bac poprostu
Zgłoś wpis
750 Postów
Latający Holender
Nie byłoby tak zle Izka
Zgłoś wpis
308 Postów
Doświadczony forumowicz
Jeśli stanełabyś obok Blondyna majac stopery w uszach, to bys to zniosla;]
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Mowicie?? a czy wiecie napewno??
Zgłoś wpis
139 Postów
Kasia M
(Kika)
Stary wyjadacz
Czrny:
Kika... chyba widzialas tylko jedno w życiu forum i to chyba tylko jest forum naszej niderlandii;] hehehe
bez urazy;]

No to cie rozczaruje, widzialam. Zalezy do czego komu sluzy forum, bo mi na przyklad do wymiany pogladow.
A Tobie najwidoczniej do wyzycia sie. Nie wiem tylko co to kogo interesuje jakie ty masz problemy osobiste danego dnia.
Ps pewnie wchodzisz na kazde forum, onet itp i wypisujesz swoje flustracje bo nie masz sie z kim podzielic swoimi problemami. Znajdz przyjaciela
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Kika napisał:
Czrny:
Kika... chyba widzialas tylko jedno w życiu forum i to chyba tylko jest forum naszej niderlandii;] hehehe
bez urazy;]

No to cie rozczaruje, widzialam. Zalezy do czego komu sluzy forum, bo mi na przyklad do wymiany pogladow.
A Tobie najwidoczniej do wyzycia sie. Nie wiem tylko co to kogo interesuje jakie ty masz problemy osobiste danego dnia.
Ps pewnie wchodzisz na kazde forum, onet itp i wypisujesz swoje flustracje bo nie masz sie z kim podzielic swoimi problemami. Znajdz przyjaciela

a jak sie pytalas go czy sie wyzyl i czy mu lepiej to wymienialas poglady?mnie interesuje jakie on ma problemy osobiste bo jestem jego przyjacielem i o wszystkim mi powiedzial przez telefon zanim doradzilem mu aby wykrzyczal sie na forum
Zgłoś wpis
139 Postów
Kasia M
(Kika)
Stary wyjadacz
A nie pomoglo mu jak sie wykrzyczal Tobie czy rozdwojenie jazni masz i jedziesz na dwoch nickach. Zal...
A jak chcecie sie wyzalic to mozecie to zrobic z kultura, bo nie chce mi sie zanizac poziomu zeby was zrozumiec.
Zgłoś wpis
139 Postów
Kasia M
(Kika)
Stary wyjadacz
Rozumiem sie wykrzyczec przeklnac nawet wyzalic obcym czego sama osobiscie nie robie ale wzbogac swoje slownictwo bo swiadczy to o twoim intelekcie. Chcesz zablysnac na forum? Slaba prowokacja...
Zgłoś wpis

Bliżej nas